• Puursesteenweg 71 - 2880 Bornem
  • info@zetelgarnierderij-declercq.be

0476 78 29 53

1. Specialist komt bij u langs

Zetelgarnierderij De Clercq gebruikt geen salesmensen of vertegenwoordigers die de baan op gaan. Op een afgesproken tijdstip dat u past, zal Peter De Clercq u persoonlijk thuis bezoeken en, dankzij zijn waardevolle ervaring, u adviseren over wat er precies moet gedaan worden.
Tegelijk toont hij u een brede waaier van stoffen – in totaal zijn het er 1.200! – die het bedrijf ter beschikking stelt. Indien u een staal ziet die u passend vindt, zal hij u een geheel vrijblijvende prijsofferte bezorgen. Dit gratis huisbezoek is adviserend en ori├źnterend en zet u op geen enkele manier onder druk om te kopen.

2. Meubel wordt opgehaald

Na het afstemmen over een datum en uur wordt uw zetel, salon, stoel,… door ons opgehaald. Geen nood: het transport gebeurt door onze eigen transportdienst, zonder dat er onverwachte kosten opduiken.

3. Uw meubel wordt geherstoffeerd

Met de grootste zorg wordt het meubelstuk in het atelier ‘uitgekleed’ en geherstoffeerd. De zaakvoerder staat mee in het atelier om steeds een hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen.

4. Uw meubel zo goed als nieuw thuisgeleverd

Uw geherstoffeerde meubel wordt als nieuw terug bij u thuis terug geleverd. De cirkel is hier voor zetelgarnierderij De Clercq pas rond, wanneer u na de levering 100% tevreden bent met het resultaat.

Vraag hier uw offerte aan