• Puursesteenweg 71 - 2880 Bornem
  • info@zetelgarnierderij-declercq.be

0476 78 29 53

Herstofferen van kussen van loungeset

Het is zonde om een familiestuk of designmeubel af te danken omdat er slijt op zit of omdat de stof gescheurd is. Bij stoel- en zetelgarnierderij De Clercq beschikken we over vakmensen en een ambachtelijk atelier om uw favoriete zetel of stoel een tweede leven in te blazen. Het herstofferen van uw zetel, stoel of salon is immers hun specialiteit.

Ruime keuze

We overtrekken het meubel met een nieuwe stof die u kan kiezen uit ons uitgebreid assortiment. Van eenvoudig katoen tot leder of skai, we hebben alle mogelijke soorten met verschillende designs en kleuren. Bekijk hier een greep uit het gamma stoffen die we aanbieden.

Perfectie is ons streefdoel

U kan bij ons terecht voor zetels, stoelen, banken, oude en nieuwe salons. Zelfs als de kussens van uw loungeset aan vervanging toe zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom: alles waar een nieuwe bekleding over getrokken kan worden. Naast het herstofferen kunnen we eventueel het framewerk en de vulling herstellen.

U kiest zelf of u het authentieke aanzicht van uw meubel wil behouden. Of u kan het ook een gedaanteverwisseling laat ondergaan. We streven uw wensen tot in de perfectie na.

Contacteer ons hier of vraag hier een gratis offerte aan voor het herstofferen van uw stoel, zetel of salon.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan >>>

  • View All
  • Zetels
  • Stoelen

Zetels

Stoelen

Zetels

Zetels

Zetels

Zetels

Herstofferen zetel eenzit

Zetels