• Puursesteenweg 71 - 2880 Bornem
  • info@zetelgarnierderij-declercq.be

0476 78 29 53

Herstofferen café, restaurant, kapsalon, winkel

Zetelgarnierderij De Clercq bekleedt zetels en stoelen voornamelijk voor particuliere klanten. Evengoed kunnen ze hun ervaring loslaten op grotere projecten. In dit geval wordt het volledige interieur van een winkel of horecazaak onder handen genomen.

Bijvoorbeeld een café of restaurant dat veel klanten over de vloer krijgt, merkt dat immers na verloop van tijd aan zijn interieur. Voor zo’n horecazaak kunnen we met onze jarenlage ervaring het gewenst aantal stoelen (her)bekleden of het interieur herstofferen.

Zetelgarnierderij De Clercq zorgt dus concreet voor het heropbouwen van banken en stoelen, maakt hoezen voor stoelen en zorgt er op deze manier voor dat het interieur een transformatie ondergaat.

Opfrissing van het interieur

De oorspronkelijke stijl kan behouden worden, maar men kan ook kiezen voor een volledig nieuw uitzicht. Geef een café, winkel of restaurant een klassevolle uitstraling door het interieur af en toe een opfrisbeurt te geven. Klanten appreciëren dit zeker.

Naast projecten in de horeca, konden ook al winkels, voetbalclubs en diverse overheidsinstanties kennis maken met de kwaliteitsstandaard van De Clercq.

Is het interieur van uw (horeca)zaak ook aan een opfrisbeurt toe? Neem dan contact op met zetelgarnierder De Clercq. Dit kan via het contactformulier op de website of op het nummer 0476/78.29.53.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte >>>

  • View All
  • Projecten

Projecten

herstofferen bank

Projecten

zetel wasbak

Projecten